64ce3b4c59d89.webp

Відомий український шоумен Дядя Жора радує своїх прихильників новим треком «Лівий берег». Ця захоплююча пісня стала справжнім гімном кохання та літніх емоцій.

«Лівий берег» — це музична подорож у світ романтики, яка викличе посмішку на устах та запалить метеликів у животі. Дядя Жора ділиться своїм позитивом та радістю зі своїми прихильниками, бажаючи кожному насолоджуватись яскравими моментами.

Дядя Жора «Лівий берег» на всіх цифрових платформах: https://orcd.co/livyy_bereh

Разом із треком, шоумен презентує відеокліп, що перенесе глядачів на берег кохання та щастя. Мальовничі краєвиди літнього Києва додають атмосфери тепла та світлих емоцій.

«Ця пісня для всіх, хто колись закохувався, тому що вона говорить про найчистіші почуття, які відчуваємо, зустрічаючи своє кохання» — ділиться Дядя Жора.
Тому варто поділитися піснею з людиною, яка вам не байдужа — а в YouTube під кліпом вже є багато теплих коментарів!

Дядя Жора, не тільки музикант, а й філантроп, активно займається благодійною діяльністю, в найближчих планах готується випуск декількох хітів та всеукраїнський благодійний тур.

Не пропустіть можливість поринути у світ кохання та позитивних емоцій разом із Дядею Жорою та його новою піснею «Лівий берег».

64ce3b7b1ce93.webp