Дізнайтеся більше про ручні сканери штрих-кодів. Що відрізняє їх від інших видів сканерів? Купуйте ручний сканер штрих-коду в ООО «Технолоджик» у Києві. Доставка сканерів по Україні.

Ручні сканери штрих-кодів

Сканери штрих-кодів вже стали невід’ємною частиною нашого життя. Без цих сучасних електронних пристроїв важко уявити роботу багатьох підприємств, особливо у сфері торгівлі та логістики.

Як відомо, великий попит породжує велику пропозицію. Тому на ринку існує великий вибір різних типів та видів сканерів штрих-кодів. Поміж цим багатством асортименту виділяється численна група ручних сканерів штрих-кодів.

В чому головна відмінність ручних сканерів штрих-кодів від інших моделей?

Справжність цього вже зрозуміло з самої назви. Ці пристрої є ручними, тобто:

— компактні;

— легкі;

— мобільні;

— ергономічні (легко і зручно вписуються в долоню оператора).

Які функції виконують ручні сканери?

Практично ті ж, що і інші поширені типи сканерів. Вони здатні швидко ідентифікувати та зчитувати певний штрих-код і передавати отриману інформацію на зовнішній пристрій (комп’ютер або POS-термінал). При цьому пам’ять пристрою може інтегруватися з програмою 1С, що надає великі переваги для обліку товарів та оптимального ведення бухгалтерської документації.

Які технології зчитування використовуються в ручних сканерах?

Незважаючи на їх скромні розміри, ці сканери можуть працювати з використанням усіх існуючих у цій сфері технологій. Іншими словами, ручні сканери можуть бути:

— Світлодіодними. Це надійні та доступні пристрої, але вони зчитують лише прості коди та працюють лише на невеликих відстанях. При цьому оператор повинен враховувати взаємопаралельність променя сканера та штрих-коду.

— Лазерними (як лінійні, так і багатоплоскостні). Вони працюють дуже швидко і на відносно великих відстанях від коду. Багатоплоскостні моделі зчитують код, незалежно від його положення в площині. Недолік полягає в їх чутливості до ударів і падінь.

— Image-сканерами. Абсолютно універсальні. Вони зчитують будь-який код, включаючи QR, і навіть «бачать» його на екрані смартфона або телевізора, що недосяжне для лазерних моделей.

Особливості використання ручних сканерів штрих-кодів

З урахуванням мобільності та невеликих розмірів, цей тип сканерів є незамінним в торгових залах великих супермаркетів, під час виїздної торгівлі, на складах та відкритих площах. Іншими словами, скрізь, де операторові для зчитування коду доводиться віддалятися від зовнішнього комп’ю

тера або POS-системи. Відстань віддалення залежить від моделі і може становити від 20 до 100 метрів.

При цьому ручний сканер зазвичай з’єднаний із цими пристроями за допомогою Bluetooth, WI-FI або відокремленого радіоканалу. Для цього в його пристрої передбачений акумулятор. У той же час у багатьох випадках ручні сканери, працюючи, з’єднані з комп’ютером або касою безпосередньо за допомогою кабеля та USB роз’єму.

Купити ручний сканер штрих-кодів в інтернет-магазині компанії Technologic

Такі сканери можна придбати в спеціалізованих магазинах та торгових центрах. ТОВ «Технолоджик» вже давно відома на українському ринку спеціалізованого електронного торгового обладнання. Наш асортимент ручних сканерів штрих-кодів налічує десятки моделей від найвідоміших виробників, з якими ми співпрацюємо безпосередньо. Всі умови оплати та доставки сканерів по Україні знаходьте на нашому сайті.