Фалоімітатор — популярна проникаюча секс-іграшка, яка може вивести будь-який сексуальний досвід — соло або з партнером — на новий рівень.

Що таке фалоімітатор?

Фалоімітатор купити який ми реклмендуємо в магазині Світ Насолоди — це секс-іграшка, призначена для проникнення, але її можна використовувати по-різному. Фалоімітатори зазвичай мають фалічну форму з певним кінчиком, що нагадує людський пеніс. Фалоімітатори бувають різних стилів, матеріалів, обхвату та довжини. Фалоімітатор може поліпшити багато сексуальних переживань, включаючи стимуляцію клітора, вагінальне та анальне проникнення.

9 видів фалоімітаторів

Існує дев’ять поширених типів фалоімітаторів:

1. Жорсткий: Жорсткі фалоімітатори виготовляються з негнучких матеріалів, таких як скло, нержавіюча сталь або навіть кришталь. Ці твердіші фалоімітатори відмінно підходять для стимуляції дуже специфічних областей, таких як точка А.
2. М’які. М’які фалоімітатори зазвичай виготовляються із силікону, вони гнучкіші або навіть м’які.
3. Репрезентативні: також відомі як реалістичні фалоімітатори, репрезентативні фалоімітатори спроектовані так, щоб виглядати так само, як людський пеніс — у деяких навіть є яєчка.
4. Нерепрезентативні: ці фалоімітатори не обов’язково виглядають як людський пеніс. Вони можуть мати тонку округлу форму або виглядати як незвичайний об’єкт.
5. Вібрація. Вібраційні фалоімітатори зазвичай виготовляються із силікону та мають усередині кульовий вібратор.
6. Двосторонні: ці іграшки призначені для використання однією людиною (як вагінально, так і анально) або двома партнерами одночасно.
7. Страпон. Багато фалоімітаторів можуть працювати з ременями або ременями або без них, але якщо ви хочете спробувати носити фалоімітатор зі страпоном, переконайтеся, що основа вашого фалоімітатора сумісна з ременями безпеки.
8. Pack-and-play: частково секс-іграшка та частково протез, фалоімітатори «pack-and-play» призначені для носіння з ременями безпеки під штанами, щоб створити реалістичну опуклість або пакет. Коли ви будете готові грати зі своїм партнером, ви можете зігнути фалоімітатор у вертикальне положення.
9. Присоска. Цей тип фалоімітатора з присоскою в основі може прикріплюватися до поверхні, дозволяючи проникати без допомоги рук.

Як використовувати фалоімітатор за 6 кроків

Якщо ви використовуєте фалоімітатор вперше, обов’язково прочитайте інструкції виробника, оскільки різні матеріали по-різному реагують на мастило та тепло. Загалом, ось як використовувати фалоімітатор:

1. Очистіть фалоімітатор. Дотримуйтесь вказівок виробника. Деякі фалоімітатори можна кип’ятити, а інші слід чистити водою з милом або спеціальним засобом для секс-іграшок.
2. Розігрійте фалоімітатор. Якщо ви не збираєтеся грати з температурою, теплий фалоімітатор краще відчуватиметься на шкірі. Ознайомтеся з рекомендаціями виробника, щоб дізнатися, чи можна мити фалоімітатор під теплою водою.
3. Додайте мастило. Щоб зменшити тертя між шкірою та фалоімітатором, використовуйте багато мастила. Мастило на водній основі, як правило, безпечне для силіконових іграшок, але його необхідно часто наносити повторно. Мастило на основі силікону тримається довше і є гарним варіантом для скляних або сталевих фалоімітаторів.
4. Почніть з прелюдії. Як і всі сексуальні дії, використання фалоімітатора може бути значно посилено прелюдією. Почніть із тертя змазаного фалоімітатора про себе або внутрішню частину стегна вашого партнера. Злегка погладьте анус, клітор та/або вагінальний отвір кінчиком фалоімітатора, перш ніж перейти до повного вагінального або анального проникнення.
5. Спробуйте проникнення. Будь-яка гра може включати фалоімітатор, включаючи мастурбацію або секс із партнером. Якщо метою є проникнення, робіть це повільно, особливо під час використання великого фалоімітатора.
6. Очистити. Ви захочете почистити фалоімітатор так само, як у першому кроці, а потім зберігати його у безпечному місці.